pembuka kata

pembuka kata

Saturday, April 30, 2011

HALA MADRID!


helow2! kali nie aku nak cite sikit pasal feveret team aku...REAL MADRID! aku memang minat real madrid sejak dari sekolah rendah lagi..untuk pengetahuan korang aku nie asalnya kaki bangku...aku mula bergiat dengan bola sepak start dari darjah 4...kire lambat tu..
player yang banyak menispirasikan aku untuk men bola ialah zinadine zidane...the great muslim player...tapi sekarang dah pencen..
skill dan teknik beliau selalu aku tengok untuk improve diri aku..oleh kerana beliau dah pencen, so, feveret star aku kat real madrid ada dua dah..kaka n c. ronaldo..mereka ada skill dan teknik yang berbeza, tapi masih mampu bekerjasma..like them very much...dah lah..lainkali aku sambung lagi cite pasal mereka nie...ni saje je mukadimah..hehe..chow lok..salam...